nieuws

Restaurant/wijnbar naar Cool63 Rotterdam

Transacties

De Rotterdamse horecaondernemer Marcel Maan heeft samen met bierbrouwer AB InBev een huurovereenkomst getekend met Rabo Vastgoedgroep voor 700 m2 in gebouw Cool63 aan de Coolsingel in Rotterdam.

Het betreft een horeca-unit over twee verdiepingen aan de zijde van het Stadhuisplein. Na een periode van afbouw zal het restaurant / de wijnbar naar verwachting begin tweede kwartaal van 2016 opengaan voor het publiek. Marcel Maan is exploitant van meerdere succesvolle horecagelegenheden in Rotterdam.

Na de onlangs getekende overeenkomst voor de huur van 5.000 m2 met Decathlon is dit opnieuw een succes voor Cool63. De wijnbar annex restaurant zal in belangrijke mate bij gaan dragen aan de verbinding van de Coolsingel met het Stadhuisplein. ‘Dit is een mooie invulling van die unit in Cool63. Behalve dat dit een echt Rotterdamse horeca-ondernemer is met kennis van de markt, heeft hij een groot aantal andere succesvolle horecagelegenheden in de stad. Ik verwacht dan ook dat hij van dit restaurant annex wijnbar een succes zal weten te maken’, aldus Mischa Molsbergen, projectdirecteur van Cool63.

Marcel Maan, exploitant van de horeca-unit in Cool63: ‘Dit is een geweldig mooi gebouw op een uitstekende locatie. Een plek waar we de Coolsingel en het Stadhuisplein met elkaar kunnen gaan verbinden. We werken nog aan de uitontwikkeling van het concept maar het wordt een gelegenheid waar zowel Rotterdammers als zakelijke klanten zich thuis zullen voelen. Met het restaurant en de wijnbar hoop ik nieuwe doelgroepen te trekken die ik nu niet bedien in mijn andere horecagelegenheden.’

Cool63 is begin dit jaar opgeleverd en omvat naast 5.000 m2 horeca, 10.000 m2 retail waar onder meer Decathlon zijn grootste binnenstedelijke vestiging in Nederland zal vestigen, 5.000 m2 kantoren en vijftien stadsvilla’s. Het voormalige gebouw van Slavenburg’s Bank is ingrijpend gerenoveerd en getransformeerd tot een gebouw met functies die bijdragen aan de levendigheid in dit deel van het centrum van Rotterdam.

Reageer op dit artikel