nieuws

MediaMonks breidt uit in Hilversum

Transacties

Productiebureau MediaMonks verlengt zijn huurcontract en breidt uit met 746 m2 tot 3.168 m2 in kantoorgebouw Silverpoint aan Schapenkamp 2-10 in Hilversum.

MediaMonks breidt uit in Hilversum

MediaMonks huurt er kantoorruimte sinds 1 maart 2008. Eigenaar van het pand is een vastgoed-cv opgezet door de in februari 2008 gefailleerde Euro-American Investors Group, nu onder beheer van CV in Nood in Baarn.

Voorwaarde bij de verlenging was een verbetering van de energieprestaties en het comfort van het kantorencomplex. Unica Ecopower en Unica Hoevelaken Technisch Beheer maken een plan van aanpak voor het verbeteren van energiegebruik, verwarming en luchtcirculatie. Er wordt gekeken naar zaken als het plaatsen van zonnepanelen en het optimaliseren van het verlichtingsplan. De eigenaar zal ook de winkelruimten en de parkeergarage in het complex bij de verduurzaming betrekken.

Colliers stond de verhuurder bij in de totstandkoming van de huurovereenkomst, Solved de huurder.

Reageer op dit artikel