nieuws

Ikea verlengt huur hoofdkantoor

Transacties

Ikea heeft onlangs de huurovereenkomst met PingProperties langjarig verlengd voor het kantoorgebouw aan Paasheuvelweg 5 in Amsterdam.

Ikea verlengt huur hoofdkantoor

Ikea heeft hier zijn landelijke hoofdkantoor gevestigd en huurt het gehele gebouw van in totaal ongeveer 2.800 m2 kantoorruimte en 54 parkeerplaatsen.  

Ikea heeft de huurovereenkomst verlengd vanwege de uitstekende bereikbaarheid en de goede ligging nabij de Ikea-vestiging in Amsterdam Zuidoost. Deze bevindt zich tegenover het gehuurde gebouw aan de andere zijde van de Gaasperdammerweg. Ikea is in 1943 opgericht. Sindsdien is het bedrijf gegroeid tot een toonaangevende winkelketen met 147.000 medewerkers in 27 landen met een jaaromzet van meer dan 28,7 miljard euro.

Reageer op dit artikel