nieuws

Hoofdkantoor Rentokil naar Haags Forepark

Transacties

Rentokil Initial huurt 2.200 m2 kantoorruimte in The iBuilding (in totaal 6.078 m2) aan Oude Middenweg 75 in Den Haag. Verhuurder is European Balanced Property Fund FCP, een beleggingsfonds van Aberdeen Asset Management.

Hoofdkantoor Rentokil naar Haags Forepark

Rentokil vestigt in het kantoor op het Haagse Forepark zijn nieuwe Nederlandse hoofdkantoor. The iBuilding ligt direct bij het knooppunt van vier belangrijke snelwegen en heeft aansluiting op diverse OV-stations. De kolomvrije verdiepingen maken het gebouw volgens de eigenaar zeer geschikt voor innovatieve werkplekconcepten. In The iBuilding is nog 2.200 m2 voor de verhuur beschikbaar.

Rentokil levert facilitaire diensten aan bedrijven en instellingen. Het bedrijf telt 28.000 medewerkers in ruim zestig landen in Europa, Noord en Zuid-Amerika, Azië en Afrika. JLL trad op namens Rentokil Initial bij de aanhuur van de kantoorruimte. CBRE behartigde de belangen van de verhuurder.

Reageer op dit artikel