nieuws

Europees hoofdkantoor Informatica in Oval Tower

Transacties

In Amsterdam heeft Informatica 1.093 m2 kantoorruimte met parkeerplaatsen gehuurd in kantoorgebouw Oval Tower aan De Entree 99-197.

Informatica vestigt er zijn EMEA-hoofdkantoor. Informatica is nu nog gevestigd in Nieuwegein en heeft besloten te verhuizen naar Amsterdam vanwege onder meer het aantrekkelijke vestigingsklimaat. Een van de voornaamste eisen voor de huisvesting van Informatica was een goede ligging ten opzichte van de snelweg en het openbaar vervoer.

Oval Tower is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd en verduurzaamd en daarmee beter geschikt gemaakt voor het nieuwe werken. De vestiging van Informatica op deze locatie is middels begeleiding door Colliers International tot stand gebracht.

 

Reageer op dit artikel