nieuws

CCS huurt 3.152 m2 in Woerden

Transacties

IT-dienstverlener CCS/Roundcube is een langjarige huurovereenkomst aangegaan met gebouweigenaar Vermeer DPCV 4 voor nieuwe huisvesting aan Vijzelmolenlaan 9 te Woerden.

CCS huurt 3.152 m2 in Woerden

Het single tenant kantoorpand bestaat uit 3.152 m2 kantoorruimte met tachtig bijbehorende parkeerplaatsen.

Verhuurder Mayfield zal aanzienlijk in het gebouw investeren om de kwaliteit te verbeteren. Het intensieve beheer en de ingezette portefeuillestrategie zullen in versneld tempo tot nieuwe transacties in de Vermeer-portefeuille leiden, aldus Marco Reijven, managing director van Mayfield in Nederland, verantwoordelijk voor het assetmanagement van de portefeuille. 

Mayfield is een onafhankelijke asset- en propertymanager met vestingen in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland en beheert namens diverse klanten een portefeuille ter grootte van ongeveer 2 miljoen vierkante meter commercieel vastgoed.

CCS/Roundcube biedt automatiseringsoplossingen voor de (internationale) verzekeringssector. Makelaar IJsselstreek Zakelijk en Mayfield Asset and Property Management stonden verhuurder Vermeer DPCV 4 bij in deze transactie.

Reageer op dit artikel