nieuws

Atlassian huurt Europees hoofdkantoor in Amsterdam

Transacties

Softwarebedrijf Atlassian heeft als Europees hoofdkantoor het kantoorgebouw Herengracht 205/Singel 236 gehuurd. Het betreft 3.479 m2, plus 15 parkeerplaatsen.

Atlassian huurt Europees hoofdkantoor in Amsterdam

Het pand was tot 2011 eigendom van De Nederlandse Vereniging van Banken (NVB). Het omvat 4.926 m2, plus een eigen parkeergarage voor 27 auto’s. Atlassian neemt de ruimte op die eerder werd verlaten door Nibe-SVV, het opleidingsinstituut van de NVB. De overige ruimte wordt gehuurd door het Amerikaanse ict-beveiligingsbedrijf iSight Partners.

Verhuurder is Bebloem Onroerend Goed Exploitatiemaatschappij. Beheerder is Cocon Vastgoed Management. JLL heeft Atlassian begeleid gedurende het locatieselectieproces en heeft namens huurder de onderhandelingen met de eigenaar gevoerd.

Atlassian huurde al in het centrum van Amsterdam, aan Herengracht 311.

Reageer op dit artikel