nieuws

Action huurt 980 m2 in Terwijde Utrecht

Transacties

Action heeft de deuren van een nieuwe winkel van 980 m2 in winkelcentrum Terwijde in Leidsche Rijn Utrecht geopend. ASR Vastgoed Vermogensbeheer sloot hiervoor met Action een langjarig huurcontract.

Ook Sushi Fusion to Go en Versmarkt Ideal Market vestigen zich dit jaar nog in het winkelcentrum met winkels van respectievelijk 120 m2 en 80 m2. ASR sloot de contracten namens het ASR Dutch Prime Retail Fund. Winkelcentrum Terwijde ligt tussen de wijken Terwijde en Het Zand in de wijk Leidsche Rijn in Utrecht.

Edwin van de Woestijne, fund director van het ASR Dutch Prime Retail Fund, noemt de komst van Action een welkome aanvulling op de bestaande branchering van landelijke trekkers en zelfstandig ondernemers. ‘Winkelcentrum Terwijde versterkt hiermee haar positie in Leidsche Rijn Utrecht. Met de vestiging van Sushi Fusion to Go en Versmarkt Ideal Market later dit jaar is binnen een jaar na opening meer dan 85 procent van de winkelvloeroppervlakte verhuurd.’

Reageer op dit artikel