nieuws

Vierde vestiging Tribes

Transacties

Donderdag 26 november vindt de officiële opening van Tribes Den Haag plaats. De nieuwe vestiging van 1.785 m2 is de vierde locatie van dit flexibele kantorenconcept.

Binnenkort komt in Utrecht de vijfde. De nieuwe locatie ligt in het gerenoveerde Forum, in het hart van het centrum. Tribes heeft met gebouweigenaar Flow Real Estate een langjarig huurcontract gesloten. 

Vergaande convenience, extreem toegankelijke ICT-faciliteiten en veel aanvullende diensten (gezonde voeding, fitness, stomerij) zijn kenmerkend voor de Tribes-vestigingen. Daarnaast zal het eerste Tribes Café geopend worden in Den Haag, waar ontmoeten en netwerken samenkomen met gezonde en duurzame voeding.

Elke Tribes-vestiging laat zich inspireren door een inheems volk. De ‘hero-tribe’ van Den Haag is het Maorivolk uit Nieuw-Zeeland en invloeden van deze stam zijn dan ook terug te vinden in de inrichting van de vestiging en het Tribes Café.

Reageer op dit artikel