nieuws

Verhuur 6.100 m2 Woonboulevard Zevenaar

Transacties

Meubelzaak Volta51 Wonen heeft een vijfjarige huurovereenkomst getekend voor een winkel van 1.100 m2 op Woonboulevard Zevenaar. Goossens Wonen verlengt de huur van 5.000 m2 retail.

De huuringangsdatum voor Volta51 is 1 januari 2016. De meubelstudio uit het hoge segment komt in een bestaand gebouw dat na een grondige renovatie een showroom van 1.100 m2 krijgt. Volta51 was elf jaar gevestigd aan de Voltastraat in Zevenaar. Reden voor de verhuizing naar de woonboulevard is de aanleg over enkele jaren van een nieuwe op- en afrit op de A12 bij de Hengelderweg, niet ver van de Woonboulevard gelegen.

Verder is het huurcontract met Goossens Wonen tot eind 2019 verlengd. Goossens huurt 5.000 m2 winkelruimte op Woonboulevard Zevenaar. Er zijn nog enkele units op de woonboulevard beschikbaar, waarover op dit moment gesprekken worden gevoerd. Creating Retail Parks adviseerde verhuurder Immopartners Beheer bij beide transacties.

Reageer op dit artikel