nieuws

Tweede winkel Philipp Plein in P.C. Hoofstraat

Transacties

Het luxe modemerk Philipp Plein opent in het eerste kwartaal van 2016 een tweede winkel aan P.C. Hooftstraat 108 in Amsterdam.

De nieuwe winkel, met een oppervlakte van ongeveer 200 m2 verdeeld over de begane grond en de kelder, wordt op dit moment gerenoveerd. De andere winkel van Philipp Plein is gevestigd aan P.C. Hooftstraat 85.

Philipp Plein Patrick is een Duitse designer en modeontwerper en oprichter van het luxe modemerk Philipp Plein. In de winkels in de P.C. Hoofstraat worden dames-, heren- en kinderkleding en accessoires verkocht.

Cushman & Wakefield heeft Philipp Plein begeleid bij de aanhuur van deze winkel. Verhuurder van P.C. Hooftstraat 108, Stichting Vischjager I, is bij de totstandkoming van de huurovereenkomst geadviseerd door KroesePaternotte.

Reageer op dit artikel