nieuws

SRK Rechtbijstand huurt 6.500 m2 in Zoetermeer

Transacties

SRK Rechtsbijstand heeft ongeveer 6.500 m2 kantoorruimte met 180 parkeerplaatsen gehuurd in gebouw Lightline aan de Houtsingel in Zoetermeer.

SRK Rechtbijstand huurt 6.500 m2 in Zoetermeer

SRK, opgericht in 1965, is de laatste tien jaar gehuisvest geweest in de Kristal Kantoren aan Bredewater 12 in Zoetermeer. De organisatie maakt momenteel een transitie door. Daarom is SRK op zoek gegaan naar een gebouw dat het beste bij de nieuwe manier van werken zou passen. Gebouw Lightline heeft grote vloeren en beschikt ondanks de multi-tenantinvulling over een eigen entree voor SRK. De ligging direct aan de A12 zal de organisatie extra zichtbaarheid en naamsbekendheid opleveren.

Gebouw Lightline omvat ongeveer 16.000 m2 en is met deze transactie geheel verhuurd. De overige huurders zijn Ortec, Pensioenfonds voor de Horeca en Hoens & Souren Advocaten.

Nadorp Makelaars bracht de verhuurtransactie tot stand namens MEAG, in collegiale samenwerking met COG.  CBRE heeft SRK geadviseerd bij de totstandkoming van het werkplekconcept en bij de huuronderhandelingen. CBRE is eveneens verantwoordelijk voor het design en het projectmanagement van de inrichting.

Reageer op dit artikel