nieuws

SNS opent ‘bankwinkels’

Transacties

SNS Bank is bezig ‘bankwinkels’ te openen. In deze SNS-winkels kunnen klanten terecht voor hun dagelijkse bankzaken

Afgelopen maand gingen winkels open aan Leusderweg 93 in Amersfoort, Churchilllaan 41 B in Velp, Markt 100 in Geleen, Westwagenstraat 1 in Gorinchem, Ameidestraat 12 in Helmond, Dijkcentrum 127 in Roosendaal en Bos en Lommerplein 118 in Amsterdam.

Klanten kunnen er een betaal- of spaarrekening openen, hypotheek of verzekering afsluiten, maar ook advies op maat krijgen. SNS verwacht in totaal 40 nieuwe winkels te openen. De SNS Winkels zijn geopend tijdens winkeltijden en dus ook op koopavonden en op zaterdag. 

Colliers International heeft de aanhuuropdracht voor SNS Bank en adviseerde de huurder bij de totstandkoming van deze transacties.

Reageer op dit artikel