nieuws

Samenwerking ICI Paris en NS Stations

Transacties

Parfumerie ICI Paris XL is een samenwerking aangegaan met NS Stations voor de opening van twee winkels.

Dat meldt RetailNews. Woensdag 4 november ging de eerste open aan de IJpassage van het station Amsterdam Centraal; 10 december wordt de tweede geopend in de centrale hal van Rotterdam Centraal. De keten beschikt over 170 winkels in ons land, maar was voorheen alleen op A-locaties in de winkelstraat actief. ICI Paris wil echter ook vestigingen openen op drukke locaties als stations en vliegvelden. Bij de twee stationswinkels in Amsterdam en Rotterdam zal het dan ook niet blijven.

Hoeveel winkels op stations de formule uiteindelijk wil, maakt de keten nog niet bekend. ICI Paris XL is een winkelformule van A.S. Watson, de retaildivisie van het Hongkongse Hutchison Whampoa.

Reageer op dit artikel