nieuws

Primark huurt 5.500 m2 in Groningen

Transacties

Primark heeft met het Bouwinvest Retail Fund een nieuwe langdurige huurovereenkomst afgesloten voor een vestiging van 5.500 m2 in winkelcentrum Westerhaven.

Primark huurt 5.500 m2 in Groningen

Top Vastgoed en FiMek estate hebben in opdracht van Bouwinvest een plan ontwikkeld voor de herontwikkeling van Westerhaven. Het winkelcentrum wordt aangepast, de puien worden vernieuwd en de herkenbaarheid wordt vergroot. Primark Groningen Westerhaven moet de deuren in de zomer van 2016 openen.

Het in 2001 opgeleverde Westerhaven omvat ruim 14.000 m2 winkelruimte en een parkeergarage met bijna 800 plaatsen. Het centrum bestaat uit een traditionele winkelstraat met huurders als C&A, Hema en Kruidvat en een gebouw voor grootschalige detailhandel, verdeeld over twee etages.

Bouwinvest is eigenaar van de bestaande winkels en opdrachtgever van de herontwikkeling. Architectenbureau De Zwarte Hond uit Groningen is ingeschakeld voor het ontwerp.

Reageer op dit artikel