nieuws

Lumileds huurt kantoor Eindhoven

Transacties

Lumileds Netherlands heeft van Chalet Group een solitair kantoorgebouw van 1.436 m2 in Eindhoven gehuurd.

Lumileds huurt kantoor Eindhoven

Het gaat om het kantoor aan Beemdstraat 42-46 in Eindhoven. Lumileds huurt er kantoorruimte verdeeld over drie bouwlagen met 45 parkeerplaatsen. De verhuurder, Chalet Group, heeft een portefeuille van ruim 400.000 m2 verspreid over zeventig hoogwaardige gebouwen in Nederland. De portefeuille bestaat voor 85 procent uit kantoren en voor 15 procent uit bedrijfsgebouwen, logistiek en andere objecten.

Huurder Lumileds ontwikkelt en distribueert innovatieve LED-verlichting voor de automobielindustrie. Wereldwijd werken er 8.300 mensen bij Lumileds waarvan 200 in Nederland. Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting adviseerde Chalet Group bij deze transactie.

Reageer op dit artikel