nieuws

Kantoor wordt kliniek

Transacties

In Amsterdam heeft Equipe Zorgbedrijven het langdurig leegstaande kantoorgebouw aan Laarderhoogtweg 12 aangehuurd en zal dit ruim 4.800 m2 grote gebouw transformeren naar een hoogwaardige kliniek

Het kantoor bleek voor Equipe Zorgbedrijven een kans. Juist de niet-marktconforme verhoudingen, de uitstekende ligging en bereikbaarheid maken het voormalige kantoor uitermate geschikt voor gebruik als kliniek.

Dankzij intensief overleg tussen Equipe Zorgbedrijven, koper Focus Vastgoed te Eindhoven en het stadsdeel Amsterdam-Zuidoost over het alternatieve gebruik, krijgt dit leegstaande kantoorgebouw weer een nieuwe toekomst. Equipe en Focus transformeren op dezelfde wijze een kantoorgebouw tot kliniek in Eindhoven aan Dr. Holtroplaan 3. Activ Vastgoed transformeert de komende maanden namens Equipe Zorgbedrijven de beide gebouwen tot een kliniek voor Velthuis kliniek, Helder kliniek en Xpert Clinic.

De nieuwe kliniek zal op 1 oktober 2016 turnkey worden opgeleverd, waarna Equipe Zorgbedrijven de deuren zal openen.

Reageer op dit artikel