nieuws

iPS nieuwe huurder Officium Capelle

Transacties

Interocean Personnel Services heeft voor het nieuwe hoofdkantoor 1.020 m2 kantoorruimte gehuurd in Rivium Boulevard 101 te Capelle aan den IJssel. De gehuurde ruimte bevindt zich op de topverdieping van het vrijstaande kantoorgebouw Officium.

iPS nieuwe huurder Officium Capelle

iPS verhuist binnen het bedrijvenpark Rivium van een eigen kleinschalige kantoorvilla naar een vloer van ruim 1.000 m2 om een ander modern werkconcept te kunnen hanteren.

Het kantoorgebouw, waar momenteel nog een verdieping van 1.190 m2 beschikbaar is en een kantoor van ongeveer 320 m2, bevindt zich op een zichtlocatie aan de hoofdweg van kantorenpark Rivium. Medehuurders in het gebouw zijn Isolectra en Wolfsbergen van Haarlem.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. begeleidde verhuurder aik Immobilien-Kapitalanlagegesellschaft mbH. CBRE Rotterdam trad op namens huurder iPS.

Reageer op dit artikel