nieuws

Icon verhuurt aanzienlijk meer in Atrium

Transacties

De renovatie van het Atrium op de Zuidas in Amsterdam lijkt goed te zijn ontvangen door huurders. Regus, Optiver en Celanese hebben hun kantoorruimte flink uitgebreid.

Icon verhuurt aanzienlijk meer in Atrium
Atrium Zuidas

Bij de renovatie staan gastvrijheid en de services voor huurders centraal. In de lobby is bijvoorbeeld recent het hoogwaardige restaurant à Deauville geopend. Binnenkort worden grote vergader- en conferentiefaciliteiten in gebruik genomen. Met de komst van twee nog te bouwen torens van in totaal 22.000 m2 komen hier nog een fitnessclub en andere voorzieningen voor huurders bij. De renovatie en de uitbreiding, die 120 miljoen euro kosten, zijn het gevolg van een joint venture van Icon Real Estate, eigenaar van het Atrium, en G&S Vastgoed.

De portfolio van Icon Real Estate beslaat nu 250.000 m2 kantooroppervlakte en heeft een gestabiliseerde waarde van ongeveer 800 miljoen euro. 

Reageer op dit artikel