nieuws

Here Europe huurt 5.600 m2 in Kennedytoren Eindhoven

Transacties

AXA Investment Managers-Real Assets heeft met ingang van 1 april 2016 5.600 m2 kantoorruimte verhuurd aan Here Europe in de Eindhovense Kennedytoren.

Here Europe huurt 5.600 m2 in Kennedytoren Eindhoven

De Kennedytoren maakt onderdeel uit van het Kennedy Business Center gelegen op de kop van de Kennedylaan, nabij het centrum en in het hart van het stationsgebied van Eindhoven. De Kennedytoren is door zijn 85 meter hoogte, bijzondere architectuur en strategische ligging bij het NS-station een van de opvallende gebouwen in het centrum. In het gebouw zijn onder andere Taylor Wessing, Deutsche Bank, Nederlands Octrooibureau, LTP, Holland Immo Group en Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars gevestigd.

Here is wereldwijd toonaangevend in navigatie-, kaart- en locatie-gerelateerde dienstverlening en heeft ongeveer 6.500 medewerkers. Het bedrijf zal op korte termijn beginnen met de inrichtingswerkzaamheden in het hoogwaardige kantoorgebouw.

Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, bracht de transactie in collegiale samenwerking met JLL tot stand namens verhuurder. CBRE adviseerde huurder Here.

Reageer op dit artikel