nieuws

Grootste winkel Charles Vögele in Delft

Transacties

Charles Vögele heeft een winkel van 1.150 m2 geopend in winkelcentrum De Hoven in Delft. Het is de grootste winkel in Nederland van het modemerk.

Van der Vorm vastgoed heeft het winkelcentrum in Delft-Zuid recent uitgebreid met ruim 3.200 m2. De totale oppervlakte van het winkelcentrum bedraagt hiermee 19.000 m2 bvo. Na de eerdere komst van de eerste Action in Delft is het modemerk Charles Vögele opnieuw een sterke toevoeging, aldus Van der Vorm. Het winkelcentrum omvat in totaal zestig winkels.

Van der Vorm zegt in De Hoven een goede mix te bieden van sterke landelijke winkelketens en sterke lokale en regionale ondernemers. De private vastgoedonderneming uit Rotterdam belegt (inter)nationaal in woningen, kantoren en winkels. Daarnaast ontwikkelt Van der Vorm Vastgoed voor de eigen portefeuille.

Reageer op dit artikel