nieuws

Flying Tiger breidt winkelbestand uit naar achttien

Transacties

De Deense winkelformule Flying Tiger breidt uit met drie nieuwe winkels in Delft, Amersfoort en Amstelveen.

Binnen twee maanden gaan winkels open aan Jacob Gerritstraat 5 in Delft, aan Sint Jorisplein 23 in Amersfoort en aan Binnenhof 62 in Amstelveen. De winkels hebben elk een oppervlakte van ongeveer 250 m2. Met deze uitbreiding staat het aantal vestigingen in Nederland op achttien.

Flying Tiger is onderdeel van de Deense keten Tiger. De eerste winkel werd geopend in Kopenhagen. De formule is uitgegroeid tot een gevestigde internationale keten met een assortiment van cadeauartikelen met een Scandinavisch ontwerp.

Voor verdere uitbreiding In Nederland is Flying Tiger op zoek naar A1-locaties voor de opening van nieuwe winkels. Het gaat om winkelruimte in de voetgangersgebieden van grote steden met een oppervlakte van minimaal 220 m2, een puibreedte van acht meter en een magazijn van 50 m2. DTZ Zadelhoff trad op als vastgoedadviseur van Flying Tiger.

Reageer op dit artikel