nieuws

Comedy Café Amsterdam verhuist naar IJdock

Transacties

ASR Vastgoed Ontwikkeling heeft overeenstemming bereikt met Comedy Café Amsterdam over de verhuur van een unit op IJDock in Amsterdam. De club huurt 210 m2 aan IJdok 89.

Comedy Café Amsterdam verhuist naar IJdock

Comedy Café Amsterdam komt op de begane grond van het appartementengebouw op IJDock. De unit is onlangs opgeleverd. De komende weken zal het pand worden verbouwd tot een comedy club. Naar verwachting zal het Comedy Café Amsterdam 1 januari 2016 verhuizen van het Rozentheater aan de Rozengracht naar IJDock.

Op de begane grond van het woongebouw zijn verder gevestigd Bike Rent (opent medio december), Ma Bella Cakery, Bagels & Beans,  MisterGreen (verhuur elektrische vervoersmiddelen) en groentewinkel Green Haven. In het hotel is restaurant I-Dock gevestigd. Van de ruim 1.300 m2 aan commerciële ruimten is nog een unit van 152 m2 beschikbaar. O&G Bedrijfsmakelaars heeft de transactie namens ASR Vastgoed Ontwikkeling tot stand gebracht.

Reageer op dit artikel