nieuws

COD verhuurt 1.400 m2 kantoorruimte De Boompjes

Transacties

De Vereniging Nederlandsche Assurantie Beurs (VNAB) heeft een 10-jarige huurovereenkomst gesloten voor 1.400 m2 kantoorruimte aan De Boompjes 250 in Rotterdam.

COD verhuurt 1.400 m2 kantoorruimte De Boompjes

Het gehuurde gedeelte beslaat onder andere de majestueuze monumentale entreetrap die oorspronkelijk voor De Nederlandsche Bank is gebouwd. VNAB zal op deze nieuwe locatie als branchevereniging een kennis- en ontmoetingscentrum openen voor al haar aangesloten assurantieleden en deelnemers. Dit gebruik sluit goed aan bij het publieke karakter dat de bankhal vanaf de bouw in 1955 altijd heeft gehad.

Recent heeft OC&C haar intrek genomen in het gebouw. Met deze herontwikkeling op eigen risico zegt COD het gebouw weer nieuw leven in te blazen. Colliers International adviseerde verhuurder bij deze transactie in collegiale samenwerking met JLL. De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerde de huurder bij deze transactie.

Een ander COD-project is het recent opgeleverde 320 kamers tellende Motel One hotel aan de Zuidas. In december wordt hotel Generator met 168 kamers in het Amsterdamse Oosterpark voltooid. Binnenkort beginnen de bouwwerkzaamheden voor studentenwoningen en startersappartementen voor Nautique Living in Amsterdam Noord en koop- en huurappartementen voor het project RIV aan de Zuidas. Verder is de ontwikkeling begonnen van het Amsterdamse Prinsengrachtziekenhuis en het iconische Amsterdam Rai hotel, Nhow on air.

Reageer op dit artikel