nieuws

Altran huurt 2.570 m2 kantoorruimte in Eindhoven

Transacties

Altran heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor 2.570 m2 kantoorruimte aan de rondweg van Eindhoven op bedrijventerrein De Hurk.

Met deze transactie is het kantoor van 4.500 m2 aan Limburglaan 24 weer volledig verhuurd. Altran groep is een high-tech engineering consultant. Door de recente overname van Nspyre is de organisatie in Nederland gegroeid tot 1.000 medewerkers, waarvan het merendeel in Eindhoven gehuisvest is. Ook het Altran InnovationLAB, nu nog gehuisvest is in Best, krijgt een prominente plek in het nieuwe pand.

Ook Ballast Nedam Bouw en Ontwikkeling Zuid/Bouwborg huurt er ruimte. Ballast Nedam – eigenaar van het kantoor – is bij deze transactie vertegenwoordigd door Colliers International, dat collegiaal met JLL is aangesteld voor de verhuur.

Reageer op dit artikel