nieuws

Urban Outfitters en Lola & Liza naar Oudegracht

Transacties

De Amerikaanse modeketen Urban Outfitters opent aan de Utrechtse Oudegracht in de voormalige bioscoop van Wolff zijn tweede vestiging van ons land.

Urban Outfitters en Lola & Liza naar Oudegracht

Dat meldt RetailNews. Urban Outfitters opende in het najaar van 2013 zijn deuren in de Amsterdamse Kalverstraat. Wanneer de winkel in Utrecht opengaat, is nog onduidelijk. De verbouwing van de voormalig oudste bioscoop van Nederland is nog in volle gang. De retailer opende eerder al winkels in voormalige bioscopen in onder meer Los Angeles en Londen.

Ook Lola & Liza opent een winkel aan de Oudegracht, laat hoofd marketing Katlijn Mertens aan RetailNews weten. De Belgische modeketen beschikt al over filialen in Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen, maar komt nu met zijn eerste grote winkel van ongeveer 700 m2 in een voormalige winkel van de failliete boekhandel Polare. Lola & Liza is sinds twee jaar actief in Nederland en wil doorgroeien naar twintig winkels.

Reageer op dit artikel