nieuws

Tribes opent kantoor in Utrecht

Transacties

Kantorenconcept Tribes opent een vestiging in Utrecht. Na vestigingen in Eindhoven, Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Den Haag is dit de vijfde in Nederland.

Dat meldt Tribes op zijn website. Het flexibele kantorenconcept huurt 2.865 m2 kantoorruimte in gebouw Secoya Court aan Papendorpseweg 93. Oprichter van Tribes is Eduard Schaepman, medefinancier is Marcel Boekhoorn. Tribes wil op korte termijn toe naar 34 vestigingen in Nederland, 26 in België en 34 in Parijs. Bij de opening van de Utrechtse vestiging kruipt Schaepman in de huid van een Secoya-indiaan. Hij zal al kanoënd in een ruitjespak het nieuwe kantoor openen.

Elke Tribes-vestiging laat zich inspireren door een van de overgebleven 34 oude indianenstammen. Schaepman: ‘De Secoya zijn begonnen met het drijven van handel om sociale relaties en vriendschappen op te bouwen. Een zakenrelatie moet je ook als sociale relatie zien; ontmoet elkaar eens buiten kantoor, in een inspirerende omgeving.’

Reageer op dit artikel