nieuws

Snipes opent winkel aan de Lijnbaan in Rotterdam

Transacties

De Duitse schoenen- en kledingketen Snipes opent eind november een winkel aan Lijnbaan 72-74 in Rotterdam.

Snipes verkoopt merken als Nike, Adidas, Jordan, New Era, Converse en Asics. De winkel op de Lijnbaan heeft een vloeroppervlak van 843 m2 verdeeld over drie verdiepingen. 

Snipes is opgericht in 1998 met een eerste winkel in het Duitse Essen. Inmiddels telt het bedrijf meer dan honderd winkels verspreid over Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. In Nederland heeft Snipes begin 2015 de eerste winkels geopend in Eindhoven en Utrecht. 

De huurovereenkomst is gesloten met Syntrus Achmea Real Estate & Finance namens een van haar opdrachtgevers. Engelvast trad op voor Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Cushman & Wakefield trad bij de totstandkoming van het huurcontract op namens Snipes.

 

Reageer op dit artikel