nieuws

Jamin en Dagelijks Lekker naar Bijlmerplein

Transacties

CBRE Global Investors heeft 311 m2 winkelruimte verhuurd aan het Bijlmerplein, onderdeel van winkelcentrum Amsterdamse Poort.

De eigenaar is vier langjarige huurcontracten overeengekomen. Jamin huurt 89 m2 aan Bijlmerplein 134. Pita & Pasta neemt 79 m2 in gebruik aan Bijlmerplein 204A. Beans huurt daarnaast 47 m2 aan Bijlmerplein 156. Dagelijks Lekker heeft tot slot getekend voor 96 m2 aan Bijlmerplein 995. Jamin en Pita & Pasta hebben hun winkel al geopend. Beans en Dagelijks Lekker volgen binnenkort.

Winkelcentrum Amsterdamse Poort bestaat uit ongeveer 200 winkels met zowel landelijke als regionale retailers en is onderdeel van het winkel- en kantorengebied Arena Poort in Amsterdam-Zuidoost. Het winkelcentrum bestaat sinds 1986 en is het grootste van Amsterdam. In 2010 is er grootschalig gerenoveerd, waarna er veel nieuwe retailers zijn aangetrokken.

Amsterdamse Poort is onderdeel van het CBRE Dutch Retail Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors. WPM Retail heeft de verhuur gerealiseerd namens CBRE Global Investors. Dagelijks Lekker is bijgestaan door Colliers International.

Reageer op dit artikel