nieuws

Initial sluit huurovereenkomst bedrijfscomplex Deventer

Transacties

De eigenaar van het bedrijfscomplex aan Hamburgweg 14 in Deventer heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Initial. Het complex heeft een oppervlakte van circa 4.300 m2, waarvan 600 m2 kantoorruimte.

Initial sluit huurovereenkomst bedrijfscomplex Deventer

Initial, onderdeel van Rentokil Initial, levert wereldwijd facilitaire diensten. In Nederland heeft Initial jarenlange ervaring in het totaalbeheer van hygiëneoplossingen (sanitaire en vloerhygiëne), bedrijfskleding, linnengoed en cleanroom- en medische diensten op maat.

Thoma Post jr Bedrijfsmakelaars begeleidde de verhuurder, een particuliere belegger, bij deze transactie. DTZ Zadelhoff adviseerde Initial bij de aanhuur en due diligence op de technische installaties.

Reageer op dit artikel