nieuws

Falke opent winkels in Den Haag en Antwerpen

Transacties

De Duitse retailer Falke opent brandstores aan Schuttershofstraat 22 te Antwerpen en Noordeinde 5 te Den Haag. Eind 2014 opende Falke al een winkel aan de Maastrichter Brugstraat in Maastricht.

Falke verkoopt beenmode. Daarnaast is het merk bekend vanwege de sportlijn Falke ESS en exclusieve knitwear. Falke heeft meer dan 6.000 verkooppunten en 35 fysieke winkels in Europa. Door het openen van deze brandstores beoogt Falke zijn merkherkenbaarheid te vergroten.

De Schuttershofstraat is de P.C. Hooftstraat van Antwerpen. De winkel is ongeveer 85 m2. Deze transactie kwam tot stand door bemiddeling van Cushman & Wakefield Belgium namens verhuurder Vastned Belgium en Univast Retail namens huurder.

De winkel aan Noordeinde 5 te Den Haag is 70 m2 groot. Deze transactie kwam tot stand door bemiddeling van Univast Retail namens huurder. Verhuurder is een particuliere belegger. Begin december 2015 zal de winkel worden geopend.

Reageer op dit artikel