nieuws

Belsimpel.nl breidt winkelbestand uit

Transacties

Belsimpel.nl opent half november een winkel aan Heuvelstraat 30A te Tilburg. Belsimpel heeft al vestigingen in Groningen, Utrecht, Zwolle en Den Haag.

Ook staan winkels in Rotterdam en Amsterdam op stapel. De winkel in Tilburg heeft een oppervlakte van 142 m2 verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger, in deze transactie. Bas Retail begeleidde huurder Belsimpel.nl.

Belsimpel.nl begon in 2007 als webshop voor mobiele telefoons en abonnementen. Oprichters Jeroen Doorenbos en Jeroen Elkhuizen willen de service en efficiency van de online shop ook naar de winkelstraat brengen. Begin 2014 maakte het bedrijf de stap naar de winkelstraat met een pilotstore op de Vismarkt in Groningen. Het winkelconcept maakt veel gebruik van displays en tablets voor het geven van prijsinformatie, die rechtstreeks van de website komt.

Reageer op dit artikel