nieuws

Tuinmeubelland naar Bruynzeelfabriek

Transacties

Tuinmeubelland uit Dronten opent op 1 maart haar deuren in de gerestaureerde Bruynzeelfabriek te Zaandam. Vanaf half januari wordt er gewerkt aan het inrichten van de nieuwe winkel, die 1.800 m2 beslaat.

Tuinmeubelland naar Bruynzeelfabriek

Beheerder van de gerestaureerde Bruynzeelfabriek is Meters Zaandam, een initiatief van Loods 5 Vastgoed. Het bedrijf houdt zich bezig met de herontwikkeling van dit industrieel erfgoed en is inmiddels actief op meerdere locaties in Nederland. De Bruynzeelfabriek is gebouwd in 1912. Ze werd ontworpen door architect Jan Wils, tevens ontwerper van het Olympisch Stadion, in opdracht van Bruynzeel. In 2012 is begonnen met de renovatie van de fabriek. Het wordt nu in gebruik genomen als retail-locatie met als toekomstige buurman Ikea. Het complex omvat 22.000 m2 winkelruimte, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping en heeft een groot parkeerterrein voor bezoekers.

Reageer op dit artikel