nieuws

Stabu huurt 950 m2 kantoorruimte Ede

Transacties

Stichting Standaardbestek Burger- en Utiliteitsbouw (Stabu) heeft een huurovereenkomst gesloten met Alvis Vastgoed voor 950 m2 kantoorruimte in het rijksmonument aan de Telefoonweg 32 in Ede. Het betreft de voormalige Van de Craats-maalderij, die naast de molen Concordia ligt.

Stabu huurt 950 m2 kantoorruimte Ede

Bij het object horen achttien parkeerplaatsen op het gezamenlijke parkeerterrein. Stichting Stabu is een samenwerkingsverband tussen partners in de bouwnijverheid. De organisatie is actief in het uitgeven en beheren van de gestandaardiseerde besteksystematiek voor de woning- en utiliteitsbouw. Alvis Vastgoed is een onderneming die huisvesting verzorgt voor bedrijven en instellingen. DTZ Zadelhoff adviseerde de verhuurder bij deze transactie.

Reageer op dit artikel