nieuws

Voormalig Kruidvat dc verhuurd aan Udea

Transacties

Het voormalige distributiecentrum van Kruidvat aan de Pater van den Elsenlaan 4a te Veghel is verhuurd aan Udea.

Het object heeft een oppervlakte van in totaal 18.269 m2, waarvan ongeveer 400 m2 kantoorruimte en algemene ruimten op de begane grond en eerste verdieping.

Het pand is daarnaast onder andere voorzien van twaalf loading docks en twee overheaddeuren op maaiveldniveau. Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen met eigen merken als Proef, BioCumulus, Healthy Planet en Ice Cream Factory. Udea biedt een zo volledig mogelijk assortiment van aardappelen, groente en fruit tot zuivelproducten, vlees, en droge kruidenierswaren (onder andere dranken, snoep, koek en granen). Op deze nieuwe locatie worden alle droge kruidenierswaren opgeslagen. Udea levert aan natuurvoedingswinkels, bio-supers als EkoPlaza, speciaalzaken, out-of-home en retail in de Benelux. DTZ Zadelhoff en Cushman & Wakefield adviseerde de eigenaar, een particuliere belegger, bij deze transactie.

Reageer op dit artikel