nieuws

Unique huurt kantoorruimte in BlaakHaven

Transacties

Uitzendorganisatie Unique Nederland heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de nieuwbouw kantoorontwikkeling BlaakHaven aan de Blaak 6 in het centrum van Rotterdam. De overeenkomst betreft 1.000 m2 kantoorruimte op de hele eerste verdieping met ingang van 1 januari 2014.

De oplevering van BlaakHaven staat gepland voor december 2013. Naast Unique committeerde het designhotel citizenM zich eerder al aan een vestiging in BlaakHaven. Het kantoorpand maakt deel uit van de (her)ontwikkeling van het Oude Haven-gebied rondom het Gelderseplein. Aan het plein en in de plint van het kantoor en het hotel wordt hoogwaardige horeca gerealiseerd.

Parc Makelaars bracht namens de verhuurder Maasstede Vastgoedontwikkeling de transactie tot stand, in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting.

Reageer op dit artikel