nieuws

Twee verhuringen in kantoorgebouw Las Palmas

Transacties

Navingo, een multimediaal bedrijf met het grootste bereik in de maritieme & offshore energy sector, heeft 900 m2 kantoorruimte gehuurd op de derde etage van het karakteristieke kantoorgebouw Las Palmas op de Wilhelminapier te Rotterdam. Ook huurt ze negen parkeerplaatsen.

Twee verhuringen in kantoorgebouw Las Palmas

Het betreft een onderhuurovereenkomst voor een periode van drie jaar. Parc Makelaars behartigde de belangen van huurder. De Mik bedrijfshuisvesting trad op namens (onder)verhuurder.

Emakina.nl, een full service ‘Digital Native Agency’, neemt vanaf 1 januari 2014 ook haar intrek in kantoorgebouw Las Palmas. Emakina.nl sloot recent een huurovereenkomst af voor de huur van 450 m2 kantoorruimte op de tweede verdieping en acht parkeerplaatsen. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op namens (onder) verhuurder. Spring Real Estate behartigde de belangen van huurder.

Met de komst van deze twee nieuwe huurders is Las Palmas bijna geheel verhuurd. Er is nog 850 m2 kantoorruimte beschikbaar op de derde verdieping van het voormalige pakhuis.

Reageer op dit artikel