nieuws

Rockstart verdubbelt ruimte aan Herengracht

Transacties

Rockstart verdubbelt de beschikbare ruimte in het centrum van Amsterdam. De Amsterdamse broedplaats en accelerator voor beginnende bedrijven is daarvoor een huurovereenkomst aangegaan voor 1.600 m2 kantoorruimte in de grachtenpanden Herengracht 180/182.

Rockstart verdubbelt ruimte aan Herengracht

Het grootste pand Zonneweijser werd in 1615 gebouwd en behoort tot een van de historisch karakteristieke panden van de Jordaan. Rockstart creëert een broedplaats voor zowel nationale als internationale startups, waarbij het delen van kennis, faciliteiten en resources de norm is. De meestbelovende bedrijven krijgen toegang tot kapitaal, middelen en netwerken. Rockstart is de afgelopen jaren snel gegroeid in Nederland en zet in 2014 de eerste stappen naar een internationale uitbreiding.

De onderverhuurder van Herengracht 182 werd begeleid door DTZ Zadelhoff. De verhuurder van Herengracht 180 voerde zelf de onderhandelingen. NL real estate adviseerde Rockstart Ventures tijdens het hele commerciële traject.

Reageer op dit artikel