nieuws

Kroonenberg verhuurt 620 m2 winkelruimte Rotterdam

Transacties

Kroonenberg Groep sloot een huurovereenkomst voor tien jaar met Hubo voor een winkelruimte van 310 m2 aan de Hesseplaats 30 in Rotterdam en een huurovereenkomst met Dirx Drogisterijen voor eveneens 310 m2 aan de Hesseplaats 80-84. Hubo opende er onlangs zijn deuren.

Hubo heeft meer dan 200 doe-het-zelf winkels door heel Nederland. Aan de Hesseplaats 80-84 werd een huurovereenkomst gesloten voor 310 m2 met Dirx Drogisterijen. Dirx is per 1 december opengegaan voor het publiek.

Met deze twee transacties is het winkelcentrum voor 100 procent verhuurd. De winkels maken deel uit van winkelcentrum Hesseplaats in Ommoord te Rotterdam, waar onder meer ook Albert Heijn, Action en Bruna zijn gevestigd, evenals een groot aantal speciaalzaken. De verhuur aan Hubo bracht Kroonenberg Groep zelf tot stand. Kroonenberg Groep werd bij de transactie met Dirx Drogisterijen geadviseerd door D&B Retail Vastgoedadviseurs. Blok Makelaars trad op voor de huurder.

Reageer op dit artikel