nieuws

Flinke uitbreiding Zara in Entre Deux

Transacties

Verhuurder Invesco heeft overeenstemming bereikt met Inditex voor een aanzienlijke uitbreiding van de Zara-winkel in winkelcentrum Entre Deux te Maastricht. De oppervlakte van de winkel is vergroot van 1.674 m2 naar circa 3.000 m2, verdeeld over drie verdiepingen in plaats van de eerdere twee verdiepingen.

Flinke uitbreiding Zara in Entre Deux

Tegelijk met deze vergroting zal de totale winkel vanaf januari 2014 omgebouwd worden naar het nieuwste Zara-concept.

Door het actieve management kon Entre Deux de afgelopen anderhalf jaar meerdere internationale retailers zoals Hollister, HE by Mango, Virgin The Concept Store en Soap Stories verwelkomen. Cushman & Wakefield adviseerde verhuurder Invesco bij deze transactie. Cushman & Wakefield verzorgt zowel het Asset als Leasing management namens Invesco in winkelcentrum Entre Deux.

Reageer op dit artikel