nieuws

Doppio Espresso in Stadshart Zoetermeer

Transacties

In Stadshart Zoetermeer is Doppio Espresso geopend aan het Promenadeplein. De espressobar meet ruim 100 m2.

Doppio Espresso in Stadshart Zoetermeer

Stadshart Zoetermeer is eigendom van Unibail-Rodamco. Europa’s grootste eigenaar van winkelvastgoed voert een actief beleid om haar winkelaanbod te vernieuwen, om zo ruimte te bieden aan nieuwe concepten en in te spelen om de veranderende behoefte van de Nederlandse consument. De opening van Doppio Espresso werd voorafgegaan door de opening van Primark in oktober. De komst van deze nieuwe retailers markeert het begin van een vernieuwing. Die komt verder tot uiting komt in het structuurplan dat Unibail-Rodamco in samenwerking met de gemeente heeft ontwikkeld.

Reageer op dit artikel