nieuws

Zandvlietcollege betrekt voormalig ministeriegebouw

Transacties

Het Zandvlietcollege verhuist tijdelijk naar een voormalig pand van het ministerie van Economische Zaken aan de Bezuidenhoutseweg 105 in Den Haag. Op dinsdag 12 november is het huurcontract voor de tijdelijke huisvesting ondertekend.

Het Zandvlietcollege is al vanaf 1925 gevestigd langs het Haagse Bos op de Bezuidenhoutseweg. Op deze locatie wordt in 2014 een nieuw gebouw neergezet. Mede dankzij de financiële steun van de gemeente Den Haag kan de school tot de oplevering het gebouw aan de Bezuidenhoutseweg 105 huren van de Rijksgebouwendienst (RGD). Zo wordt leegstand voorkomen en kan de school op nagenoeg dezelfde locatie onderwijs blijven verzorgen.

Het Zandvlietcollege is een christelijk lyceum voor gymnasium, atheneum en havo. De school maakt deel uit van de Stichting Lucas Onderwijs.

Reageer op dit artikel