nieuws

Wilgenhaege Stedekroon verhuurt 3.877 m2 in BAM-huis

Transacties

Wilgenhaege Stedekroon heeft per 1 januari 2014 overeenstemming bereikt over een langjarige huurovereenkomst met Koninklijke BAM Groep voor de huur van 3.877 m2 kantoorruimte en 120 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw Ganzenpoort aan de Elsrijkdreef 201-207 in Amsterdam. Koninklijke BAM Groep verwezenlijkt hier het BAM-huis voor de regio Amsterdam.

Gebouw Ganzenpoort, waar de werkmaatschappij BAM Woningbouw al sinds jaren gevestigd was, wordt momenteel omgebouwd tot BAM-huis. Het gebouw wordt verder verduurzaamd door onder meer toepassing van nieuwe beglazing en led-verlichting met bewegingssensoren. Ook zijn er verbeteringen aan de installaties uitgevoerd. Rond de jaarwisseling zullen BAM Utiliteitsbouw en BAM Techniek zich hier vestigen. Op deze manier wordt de samenwerking tussen de groepsonderdelen bevorderd en de efficiency vergroot. Een aantal kantoren in Nederland biedt momenteel al onderdak aan vestigingen van meerdere werkmaatschappijen. Koninklijke BAM Groep is een bouw- en vastgoedconcern met activiteiten in de sectoren bouw en techniek, infra, vastgoed en publiekprivate samenwerking.

Wilgenhaege Fondsen Management uit Hoofddorp bracht deze transactie zelf tot stand namens het door haar aangestuurde vastgoedfonds Wilgenhaege Stedekroon. DTZ adviseerde Koninklijke BAM Groep bij de transactie.

Reageer op dit artikel