nieuws

Wereldhave en ANWB tekenen overeenkomst voor 1600 m2

Transacties

Wereldhave heeft met de ANWB een overeenkomst gesloten voor vier nieuwe winkels waaronder één in winkelcentrum Etten-Leur en één in WoensXL in Eindhoven. De overige twee locaties worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Daarnaast is het contract verlengd van de bestaande winkel in het Eggert Winkelcentrum in Purmerend. In totaal omvat de overeenkomst met de ANWB de huur van 1.600 m2 winkelruimte. Wereldhave is blij met de komst en de verlenging van de ANWB winkels. ‘De formule sluit goed aan op het bestaande winkelaanbod in onze centra en de behoefte van onze doelgroepen’, aldus Belinde Bakker, directeur Nederland. Vandaag wordt de eerste winkel geopend in Etten-Leur. Woensdag opent de ANWB winkel in WoensXL in Eindhoven.

Reageer op dit artikel