nieuws

Top werft Kruidvat, Pets Place en Vivant voor Miereakker

Transacties

Top Vastgoed heeft met een aantal huurders overeenstemming bereikt over winkelunits in het nieuwe winkelcentrum Miereakker in Reeuwijk. Kruidvat, Pets Place en Vivant huren 660 m2 in het project, dat nog in aanbouw is.

Top werft Kruidvat, Pets Place en Vivant voor Miereakker

De Miereakker omvat 4.500 m2 winkelruimte, een parkeerkelder en 41 appartementen. Top voert het project uit op risicodragende basis.

Top Vastgoed verwierf het oude winkelcentrum in Reeuwijk van White Stone Investments. Het oude winkelcentrum werd vorig jaar gesloopt. Om op dezelfde locatie de nieuwbouw te kunnen verwezenlijken, zijn elf winkeliers verplaatst naar een tijdelijk winkelcentrum elders in Reeuwijk. De winkelruimte in de nieuwbouw is verkocht aan De Hoge Dennen. Jumbo wordt de trekker van het nieuwe winkelcentrum, met een nieuwe supermarkt van 1.500 m2. Daarnaast komen er nog achttien winkelunits, gesitueerd rond een nieuw dorpsplein.

Boven het nieuwe winkelcentrum komen 41 appartementen. Top heeft dertig appartementen aan de Reeuwijkse woningbouwvereniging verkocht. Elf appartementen zijn in de vrije sector verkocht. De nieuwbouw wordt halverwege 2014 opgeleverd. Het investeringsvolume bedraagt 28 miljoen euro. Het projectmanagement is in handen van FiMek Estate uit Zaltbommel. Aannemer is De Vries & Verburg uit Stolwijk, architect is RPHS.

Naast het project in Reeuwijk voert Top Vastgoed er momenteel nog twee uit. Deze maand begon de bouw van ruim 5.000 m2 winkelruimte aan de Nieuwendijk in Amsterdam, door Top ontwikkeld voor Bouwinvest. In Maastricht is de bouw van het door Top ontwikkelde 5.500 m2 grote winkelcentrum De Leim ver gevorderd. Komend voorjaar wordt dit project opgeleverd.

Reageer op dit artikel