nieuws

Smallegange en Strabag huren 1.900 m2 in De Rotterdam

Transacties

Vorige week maakten ontwikkelaars MAB Development en OVG bekend dat Smallegange en Strabag/Züblin kantoorruimte hebben gehuurd in de Oosttoren van het gebouw De Rotterdam. In aanvulling hierop kan nog worden gemeld dat Smallegange 800 m2 heeft gehuurd en Strabag 1.100 m2.

Smallegange en Strabag huren 1.900 m2 in De Rotterdam

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis) trad hierbij op als aanhurend makelaar van Smallegange. Strabag/Züblin was ook de aannemer die de ruwbouw en een deel van de bouwcoördinatie van het project heeft verzorgd. Van de 60.000 m2 kantoorruimte in De Rotterdam is nu nog ruim 18.000 m2 beschikbaar. DTZ Zadelhoff en Jones Lang LaSalle (JLL) zijn door De Rotterdam CV (MAB/OVG) ingeschakeld voor de verhuur van deze kantoorruimte.

Reageer op dit artikel