nieuws

Regus huurt in WTC Papendorp

Transacties

CBRE Global Investors (GI) heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Regus voor 1.550 m2 kantoorruimte en 43 parkeerplaatsen in het WTC Papendorp in Utrecht. De beschikbare kantoorruimten bevinden zich in vier van de zes torens met een totaaloppervlak van 24.325 m2.

Regus huurt in WTC Papendorp

  De kantoortorens worden op de begane grond verbonden via een centraal plein, de Plaza. Hier bevindt zich de publieke ontmoetingsruimte en de entree tot het WTC. WTC Papendorp is onderdeel van het Dutch Office Fund (DOF) van CBRE GI. Het CBRE DOF biedt kantoorruimte in meer dan zeventig hoogwaardige kantoorgebouwen in Nederland. Regus is de grootste leverancier van flexibele werkplekoplossingen ter wereld. Het netwerk van meer dan 1.700 business centres in honderd landen voorziet in praktische werkplekken met service.

Jones Lang LaSalle (JLL) stond in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff en CBRE Agency de verhuurder bij. Namens huurder Regus trad 3stone Real Estate op.

Reageer op dit artikel