nieuws

NSPOH en Halt huren 1.500 m2 in Utrecht

Transacties

NSPOH en Halt hebben per 1 december 2013 een huurovereenkomst afgesloten voor kantoorruimte in het gerenoveerde kantoorgebouw Piet van Dommelenhuis aan de Churchilllaan 11 in Utrecht. Het betreft 1.500 m2 kantoorruimte en veertig parkeerplaatsen. De huurprijs is marktconform.

NSPOH en Halt huren 1.500 m2 in Utrecht

Het kantoorgebouw is recentelijk verduurzaamd en heeft Energielabel B. Dit is bereikt door een geheel vernieuwde gevel, nieuwe HR++ beglazing en energiezuinige verlichting. NSPOH, De Netherlands school of Public & Occupational Health, is het opleidingsinstituut voor organisaties en professionals in de sector public & occupational health. Het is gespecialiseerd in hoogwaardig onderwijs op (post)academisch niveau. Halt zet zich in voor het voorkómen en verminderen van jeugdcriminaliteit door bewustwording en gedragsbeïnvloeding van jongeren en hun ouders.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting bracht in collegiale samenwerking met Jones Lang LaSalle namens de verhuurder, Urban Interest, de transacties tot stand. Namens NSPOH trad DTZ Zadelhoff op en namens Halt trad Utrecht Investment Agency op.

Reageer op dit artikel