nieuws

Nieuw huurcontract OOCL in WNA Building

Transacties

Orient Overseas Container Line Netherlands Branch (OOCL) heeft een nieuwe, langjarige klantovereenkomst afgesloten met de Chalet Group voor kantoorruimte in het WNA Building aan het Weena-Zuid 134 in Rotterdam.

Nieuw huurcontract OOCL in WNA Building

OOCL is al sinds 2005 gevestigd in dit gebouw en verhuist per 1 april 2014 naar de zesde verdieping waar 840 m2 wordt gehuurd. Jones Lang LaSalle (JLL) begeleidde OOCL bij deze transactie. De Chalet Group werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Het WNA Building aan het Weena-Zuid 106-178 is een multifunctioneel complex van 36.000 m2. Het ligt direct naast de entree van de Lijnbaan, vlakbij het vernieuwde Rotterdam Centraal Station. Het gebouw wordt grondig gerenoveerd. Na de installatie van een warmte/koude-opslagsysteem (WKO) krijgt het gebouw een energielabel A. De entrees ondergaan een metamorfose en de verdiepingen kunnen op een traditionele manier of met een ‘industriële look’ worden opgeleverd.

De grootste huurder is kabelexploitant UPC. Deze heeft per 1 november haar nieuwe kantoorruimte in gebruik genomen. Per einde van dit jaar zal tevens een Regus Business Center haar deuren openen in het WNA Building. Met de komst van Regus kan WNA inspelen op de flexibele ruimtebehoefte van klanten.

De verhuur van de resterende 4.898 m2 kantoormeters in het WNA Building is door de Chalet Group in handen gegeven van JLL, in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff en CBRE.

Reageer op dit artikel