nieuws

KiK huurt winkel in Mercurius Assen

Transacties

KiK Textilien und Non-food heeft een huurovereenkomst afgesloten met CBRE Global Investors voor 505 m2 winkelruimte aan het Ceresplein 1a in Assen. De Duitse winkelketen heeft inmiddels meer dan 3.200 filialen in Europa en focust zich op betaalbare fashion- en non-foodproducten.

Het Ceresplein is onderdeel van het onlangs heropende winkelcentrum Mercurius in Assen. De bestaande winkelpassage is geheel gerenoveerd, daarnaast is er verder uitgebreid met (ver)nieuwbouw. Namens de eigenaar van het winkelcentrum was CBRE verantwoordelijk voor het projectmanagement en de verhuur. De 10.000 m2 winkelruimte in het kernwinkelgebied omvat bijna veertig winkels, van bekende retailers tot lokale ondernemers. Diverse parkeergelegenheden omringen het winkelgebied, dat op loopafstand ligt van het Centraal Station Assen.

In Mercurius zijn nog enkel units voor de verhuur beschikbaar. CBRE trad in deze transactie op als adviseur van de eigenaar.

Reageer op dit artikel